Onderhoud & service

Bouwbedrijf Gelens beschikt over een professionele en betrouwbare 24 uurs service- en onderhoudsdienst. Kleine klussen, divers onderhoudswerk, mutatie onderhoud en planmatig onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen. Dag en nacht bieden wij snelle en complete hulp bij calamiteiten.
De expertise van bouwbedrijf Gelens staat geheel tot uw beschikking, ook voor planmatig en preventief onderhoud. Onze complete service- en onderhoudsdienst is uitermate flexibel en efficiënt. Onze opdrachtgevers van woningcorporatie, gemeente, vereniging van eigenaren, vastgoedbeheerder tot particulier, maken dagelijks gebruik van dit grote gemak. 

Groot onderhoud

Bij groot onderhoud gaat het vaak om flinke operaties waar bewoners hoe dan ook hinder van ondervinden. In samenspraak met bewoners en opdrachtgevers doen wij er alles aan om deze overlast tot een minimum te beperken. Daarbij zien we er ook op toe dat er netjes wordt gewerkt. Als het even kan, laten we elke opdracht uitvoeren door een vast team van vertrouwde vaklui, zodat een goede voortgang gewaarborgd is. 

KvK: 20.0369.78 | BTW NL 0043.65.549.B01 |Privacy verklaring

© 2016 Bouwbedrijf Gelens B.V.