Schoolwoningen Etten-Leur

Schoolwoningen Etten-Leur

De samenwerking met Bouwbedrijf Gelens met betrekking tot aankoop en verbouwing van een voormalig schoolwoning in Etten-Leur is ons als kopers vanaf het begin zeer goed bevallen.

Als verkopende partij én aannemer is Gelens altijd duidelijk geweest wat de mogelijkheden binnen dit project waren en wat daarbij de (financiële) consequenties zouden zijn. Als koper ben je natuurlijk gebaat bij een gunstige prijs-kwaliteit verhouding, wij hebben het gevoel dat dit na een aantal zakelijk goede gesprekken ook geleverd is.

Vooral de duidelijkheid over en weer is een belangrijk aspect geweest, goede afspraken die nagekomen worden, daar kan een klant alleen maar blij van worden.

Een extra compliment voor de afwerking van o.a. de badkamer, de tegelzetter heeft het door ons zelf uitgedokterde concept tot in de puntjes verzorgd! Ook de installateurs hebben zich uitstekend laten gelden, op iedere vraag was een passend antwoord en alle aangegeven wensen zijn daarbij uitgevoerd.

De snelgroeiende economie heeft ook bij een aantal onderaannemers van Bouwbedrijf Gelens zijn uitwerking, vooral de schilder lijkt daar toch last van te hebben gehad. Door de opgelopen achterstand (waarvan ik niet in kan schatten welke oorzaak deze had) heeft men toch op een aantal plaatsen steekjes laten vallen. In een naar mijn mening te koude periode buiten schilderwerk te haastig afleveren levert geen goede resultaten op.

Het is echter wederom de duidelijkheid van de werkvoorbereiding en projectleiding van Bouwbedrijf Gelens waardoor ook deze klachten op een snelle en juiste manier zijn opgelost.

Bedankt voor de samenwerking,

Met vriendelijke bouwgroet,

Hans Post

KvK: 20.0369.78 | BTW NL 0043.65.549.B01 |Privacy verklaring

© 2016 Bouwbedrijf Gelens B.V.